Interieurdesign en Woonideeen in Diessen

De bewoners wilde enige richting voor wat betreft de verbouwing en inrichting van de benedenverdieping van hun woning. Ze wilden een praktisch en dynamisch interieur. Stijl: modern met een tikkeltje landelijk.

 

Uitvoering : Door de muur tussen woonkamer en keuken te verwijderen ontstaat een mooie ruimtelijke keuken / woonkamer, die toch afgescheiden zijn van elkaar door de kastenwand tussen de beide ruimtes. De nieuwe vloer voor de gehele benedenverdieping wordt een keramische matte tegel 90x90cm voor een optisch groter effect. Combinatie van het geheel : Kleurtjes in de witte en poederachtig groene, ongekantrecht eiken hout, antraciet staal, wit hoogglans keuken, kozijnen in RAL7021 en  zwarte banken voor het nodige contrast, want ze houden van een dynamisch interieur. 

Voor meer info neem dan contact met ons op. 

ANNEMIEK

Leven, wonen en werken in een omgeving waar je je goed voelt, dus een interieur dat bij je past, dat je eigen stijl en persoonlijkheid ademt, maakt dat je meer uit je leefomgeving haalt. Als interieurontwerper, interieuradviseur en interieurstylist sta ik graag voor je klaar.

Lees verder

Contact

Krijtestraat 1
5066 BG  Moergestel
  06-17793086
 info@roozeninterieurvisie.com

Wij verzorgen je interieuradvies in o.a. Moergestel, Berkel-Enschot, Tilburg, Hilvarenbeek en Oisterwijk.